Gönderen Konu: Telefonunuzun Yerini Bulun - Alarm Çaldırın (Denendi)  (Okunma sayısı 282 defa)

burakalps

• Yönetici
  • Paylaşımcı Üye
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Telefonunuzun Yerini Bulun - Alarm Çaldırın (Denendi)

Öncelikle konu daha önce açılmış sanırım. Ancak son sürümünü denedim ve detaylı şekilde koymak istedim. Mutlaka okuyup denemelisiniz.

(Apk dosyasını koymuş olsam bile)
Sürekli son sürümünü indirebileceğiniz yükleme yerleri;

Telefondan girenler buradan indirsin. (Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Üye Ol veya Giriş Yap  
http://www.mylookout.com/m/android
)

Programın ücretsiz ve ücretli iki sürümü var.Ben ücretsiz sürümünü kullanıyorum.Özellikleri kullanmak için kendinize ücretsiz hesap açmanız lazım.Bu şekilde internet üzerinden telefona ulaşabilirsiniz.

Ücretsizde yapabildikleriniz;

-İnternet üzerinden konumunuzu bulma.

(Denediğimde 1-2dk sonra yerimi buldu. Yanlız sinyali gönderen istasyonun yeriydi sanırım. Yani bir mahalle çapında bir çember gösteriyor. Tabi ki gösterdiği yer doğruydu, yani çemberin içindeydim ki İstanbul gibi büyük şehirlerde daha net sonuç alırsınız.)

-İnternet üzerinden telefonunuz sessizde bile olsa telefonda siren sesi çıkartma.

(Yine internette giriş yaptığınız hesabınızdan "Scream" tuşuna basıp telefonun ötmesini sağlayabilirsiniz. Telefonunuz kaybolursa ya da çalınırsa telefondan o an susturamazsınız.)

- İnternet ortamında ya da SD kartta Kişileri, arama kaydını ve resimlerinizi yedekleyin. Geri yükleyin.

(Yine çok kullanışlı bir özellik. İnternette "Backup" yani yedekleme kısmına girin. Kişi, arama kaydı ve resim seçeneklerinden istediğinizi seçip yedekleyin. Resimleri denemedim ama kişiler ve arama kayıtları hızlı şekilde yedekleniyor. İsterseniz de telefondan siteye göndererek yedekleyin. SD kar seçeneği de mevcut tabi.

-Virüs Koruması

(Yüklenen uygulamarı yüklendiğinde tarar.Yazıyor ama taradığına dair belirti görmedim.Paralı kısmı için geçerli olabilir.)

Ücretli Kullanımda Ek Özellikler ( Aylık 3 Dolar, Yıllık 30 Dolar)

- İnternet üzerinden telefonda ne var ne yok silin.
- İnternet üzerinden telefonu kitleyin.
- Geliştirilmiş yedekleme seçenekleri.
- Gelişmiş kişisel koruma.

Aylık 3 Dolar deneme amaçlı vermeyi düşünüyorum şahsen.
______

Kötü yanları;

-Telefonda internet bağlantısını kapattığımda, bağlanamadı. Yani çalan kişinin interneti açması gerekir. Gerçi böyle bir telefon internetsiz kullanılmaz. İllaki açar. Tabi eğer hayal gücümüzü kullanırsak; araba kazası geçirdiğinizde interneti açamazsanız, sizdan haber alamayan sevdikleriniz size bu yazılımla ulaşamaz.

-Türkçe dil seçeneği mevcut değil.